RAYA 1 MALAYSIA....( penulisan yang ceria)


my house

my twin

my bro
adik-beradik yang bermacam warna bajunya
dah tua dapat duit raya
my baba n mama
my big family

raya tahun ni family aku menyambutnya dengan sedarhana....
ye la tahun ni aku akan menyambut beberapa hari yang besar iaitu abang aku akan berkahwin pada 17.10...jadi sambut raya pun ala kadar je....

korang lihat sahja warna baju raya kitorang semua lain2, ini menunjukan bahawa family kami mengamalkan konsep 1 malaysia yang di sarankan oleh perdana menteri kita..... he

raya tahun ni pun mungkin raya terakhir aku bersama abang long aku yang mana mungkin lepas ni apabila berumah tanga dia tidak akan raya bersama kami lagi...sedih jugak...sob2

raya tahun juga mungkin terlewat nk tulis dalam blog ye la dok sibuk cat rumah je...n rumah aku baru siap jadi kelankabut untuk menyambut syawal n kenduri abang aku....

jadi kt entry ni aku banyak sajikan hidangan gambar untuk kawan2 bloger...untuk jamuan raya kali ini

TIDAK LUPA N TERLEWAT UNTUK UCAP SELAMAT HARI RAYA KEPADA GENG BLOGER UDM N SEMUA YANG MEMBACANYA

JEMPUTLAH DATANG KENDURI MY BRO PADA 17.10.2009...
DI ALAMAT 1676-C JALAN GAJAH 10, KG.KUBU GAJAH,47000,SG.BULOH SELANGOR

5 comments:

Evi LoLyta said...

wow bj ala2 oren. ahah package dgn kete ey :P

haziQah said...

wah ptot la bz smcm..cat umh bkn sng ek he
ala nk g gak knduri kawen tu tp mana cuti masa tu T_T

srunuk nye rya he

Nabil_jangs said...

salam eidul fitri= kembali kepada fitrah....maaf lahir batin...

Muhammad 'Aizat bin Anwar Apandi said...

Insya Allah akan ku datang menyangah sume makanan yg ada...ha2

sabir said...

ho...