teringat PEMERINTAHAN dahulu


masa ada kuasa MPP 07/08
ngn anak buah yang sentiasa happy sokmo semasa bertugas



pagi ni aku tak tahu la tak boleh tido...
aku pun terpikir dan terus menulis pasal zaman aku memerintah dulu..
tapi itu semua kenagan dulu, sekarang aku dh jadi orang bawahan jadi kena la sedar diri ni...
walau apa pun aku mesti meneruskan perjuangan yang tidak pernah habis ni...

bukan ape kadang-kadang ni kita teringat jugak orang mengkritik,mengutuk,menghina tapi
tak mengapa itu semua adalah dugaan hidup...

best jugak dulu kita ada kuasa,semua boleh buat tapi sekarang buat keja atas kaki sendiri jatuh naik atas kaki sendiri..

kt adik-adik pulak nak bagi nasihat sikit...
" masa kita ada kuasa gunalah kuasa dengan sebaik mungkin buatlah perubahan dan kebajikan untuk orang dibawah kita"

lagi satu pasal program aku minggu depan
"ziarah amal kelab PERKIM UDM ke HSNZKT"

4 comments:

haziQah said...

ooo..ini rupanya keja bila tak cukup tidur

memang bila kita berada di puncak sangat seronok sebab orang kenal kita semua tapi tak de maknanya jugak kalau jadi NATO - nothin action talk only huhu peringatan kepada diri sndiri jugak

apa2 pun good luck dalam semua perkara n kpimpinan dunia n akhirat ;)

sokongan akan sntiasa diberikan wlupun dr jauh ;)

haziQah said...

owh,..rindu zaman mpp pemrintahan sabir sebab semua best2..seriusly rndu sume mpp sgt2 ;)

MUSTAQIM DARUS said...

ello..
teringat gak zaman dulu..
mcm2 pengalaman dpt dirasai...
persahabatan seolah2 mcm adik beradik.. kerjasama, kesusuhan dalam keseronakan.. hehe..
emmm, yang penting.. seronok kerja dgn hang.. hehe..

sabir said...

ye la kita ibarat seperti roda kejap di atas kejap dibawah....ape pn tq for u komen n semoga pesahabatan semua kekal abadi